Uplata putem platne kartice

Kliknite na “Moj Profil” u gornjem desnom uglu ekrana.Izaberite “Uplata/Isplata” u meniju.Izaberite “Uplata platnom karticom”.Unesite željeni iznos depozita i kliknite na “Uplati”.Popunite polja Ime korisnika, Broj Kartice i datum isteka
Unesite CVV2/CVC2 kod Vaše kartice, potvrdite procesuiranje podataka i kliknite na “Potvrdi”.Uspješnom uplatom depozita, bićete preusmjereni na novi prozor sa potvrdom o uspješnoj uplati depozita. Kliknite na “Zatvori”. Čestitamo, uspješno ste uplatili depozit!


Uplata putem tekućeg računa

U bilo kojoj pošti ili banci popunite uplatnicu sljedećim podacima:

Uplatilac: Ime i prezime, adresa 
Svrha doznake: Uplata na račun igrača za online klađenje ID broj -----
Primalac: Krijcos DOO, ul. Sremska br.3, Bijeljina
Račun primaoca:
Sberbank - 5673431100069343
Poziv na broj (obavezno polje): ID broj -----
KM: željeni iznos uplate
Primjer popunjavanja uplatniceNAPOMENA: Za zakazane isplate u iznosu do 500,00 KM, isplata na Vaš tekući račun može biti izvršena u najkraćem mogućem roku (odmah po zakazivanju isplate).
Za zakazane isplate u iznosu većem od 500,00 KM morate sačekati 24h od trenutka zakazivanja do same isplate na Vaš tekući račun.
Podaci uplatioca (Ime i prezime) i poziv na broj (ID broj MaxBet naloga uplatioca) na uplatnici moraju da se podudaraju sa podacima igrača na MaxBet nalogu na koji se vrši uplata depozita.
U suprotnom, sredstva će biti vraćena osobi koja se vodi kao uplatilac.

Uplata putem KLIKER bona

KLIKER bon je prepaid vaučer kojim možete uplatiti depozit na svoj MaxBet nalog. Uplata depozita putem KLIKER bona je brza i jednostavna, a uplaćena sredstva su Vam odmah po uplati raspoloživa na Vašem MaxBet nalogu.
KLIKER vaučer možete da kupite na bilo kom prodajnom mjestu gdje postoji oznaka za prodaju KLIKER bona/vaučera. Aktuelnu listu prodajnih mjesta možete pronaći ovdje

Kupovinom KLIKER vaučera na bilo kom prodajnom mjestu dobićete potvrdu na kojoj se nalazi 14-cifreni kod i iznos koji ste uplatili.
Prilikom uplate depozita na MaxBet nalog neophodno je da unesete iznos i kod sa KLIKER vaučera.

Kako uplatiti depozit putem KLIKER bona?

1. Loguj se na svoj MaxBet nalog.

2. U “Moj Profil” izaberi “Uplata/Isplata”.

3. Izaberi “Uplata KLIKER vaučerom”.

4. Unesite 14-cifreni kod sa Vašeg vaučera i iznos koji uplaćujete.

5. Nakon obavljene provere sredstva na Vašem MaxBet nalogu će biti uvećana za iznos KLIKER vaučera.

Uplata putem MaxBet Dopune

1. Pronađi najbliže uplatno mjesto obilježeno MaxBet oznakom i zatraži MaxBet dopunu od prodavca.

2. Saopšti prodavcu svoj ID broj MaxBet naloga na koji želiš uplatu i iznos depozita koji želiš da uplatiš.

3. Uspješnom uplatom depozita putem MaxBet dopune dobijaš potvrdu, a uplaćeni depozit ti je odmah na raspolaganju!

MaxBet dopuna je način uplate depozita na MaxBet nalog koji je dostupan isključivo na prodajnim mjestima obilježenim MaxBet oznakom (kiosci, marketi, benzinske pumpe, prodavnice). Spisak svih prodajnih mjesta možeš pronaći u tabeli ispod.
Neophodno je da označenom prodajnom mjestu prodavcu saopštite ID broj MaxBet naloga na koji želite da izvršite uplatu i iznos depozita koji želite da uplatite.

Iznos depozita uplaćen putem MaxBet dopune je raspoloživ na MaxBet nalogu igrača nekoliko sekundi nakon uspješne uplate.
Minimalan iznos depozita koji je moguće uplatiti putem MaxBet dopune iznosi 2.00 KM. Maksimalan iznos depozita koji je moguće uplatiti putem MaxBet dopune iznosi 200KM.
Prilikom uplate depozita putem MaxBet dopune, automatski se naplaćuju manipulativni troškovi u visini 5% iznosa uplaćenog depozita.

Za svaku realizovanu MaxBet dopunu, korisnik dobija potvrdu o izvršenoj uplati.

Listu uplatnih mjesta na kojima možete dopuniti Vaš MaxBet nalog možete vidjeti OVDJE

Uplata putem xBon vaučera

Šta je xBon vaučer?

xBon vaučer je prepaid vaučer kojim možete uplatiti depozit na svoj MaxBet nalog. Uplata depozita putem xBona je brza i jednostavna, a uplaćena sredstva su Vam odmah po uplati raspoloživa na Vašem MaxBet nalogu
xBon vaučer možete da kupite na bilo kom prodajnom mjestu gdje postoji oznaka za prodaju xBon vaučera. Aktuelnu listu prodajnih mjesta možete pronaći ovdje

Kupovinom xBon vaučera na bilo kom prodajnom mjestu dobićete potvrdu na kojoj se nalazi 14-cifreni kod i iznos koji ste uplatili.
Prilikom uplate depozita na MaxBet nalog neophodno je da unesete iznos i kod sa xBon vaučera.

Kako uplatiti depozit putem xBon vaučera?

1. Loguj se na svoj MaxBet nalog.

2. U “Moj Profil” izaberi “Uplata/Isplata”.

3. Izaberi “Uplata xBon vaučerom”.

4. Unesite 14-cifreni kod sa Vašeg vaučera i iznos koji uplaćujete.

5. Nakon obavljene provjere, sredstva na Vašem MaxBet nalogu će biti uvećana za iznos koji ste uplatili putem xBon vaučera (umanjen za naveden iznos manipulativnih troškova).

Aktivacija FREEBET vaučera

Ukoliko ste od MaxBet promoterki dobili poklon Freebet vaučer, možete aktivirati bonus prateći sljedeća uputstva.
Aktivacija vaučera podrazumjeva da ste uspješno prošli proces registracije i prijavili se na Vaš MaxBet online nalog. Nakon prijave, na početnom ekranu aplikacije/sajta kliknite na ikonicu "čovečuljka" u gornjem desnom uglu. Otvoriće Vam se novi prozor sa najbitnijim informacijama vezanim za Vaš profil. Vidjećete nekoliko opcija od kojih je jedna "uplata/isplata". Kliknite na nju, a potom u okviru novog prozora izaberite opciju "aktivacija vaučera" .
Otvoriće Vam se novi prozor u okviru kojeg unosite šifru i PIN kod vaučera. Šifra i PIN se nalaze na poleđini Freebet vaučera. Ogrebite zaštitni sloj i unesite šifru i PIN u tražena polja. Kliknite dugme "aktiviraj".

Uspešno ste aktivirali Freebet vaučer. Bonus sredstva su Vam dostupna odmah i možete ih koristiti za klađenje, kao i za igranje online kazino igara koje podržavaju opciju igranja Freebet sredstvima.